Over Tomtrade

Tomtrade is in april 2012 opgericht door Thomas Slinkert. Begonnen ‘’aan de keukentafel’’ met de online verkoop van accessoires en telefoon- en tabletonderdelen kwamen we er na korte tijd achter wij dat er een grote vraag was naar de reparaties van telefoon- en tablets. Hier zijn wij ons in gaan specialiseren.

Door de grote vraag naar reparaties groeide het bedrijf erg snel. Begin 2013 zijn wij met het bedrijf verhuist naar een kleine kantoor ruimte het Willibrordus business center in Heiloo. Na 1,5 jaar werd deze ruimte te klein en zijn we doorgegaan naar het hoofdgebouw van het WBC. Hier zit ons huidige kantoor. Inmiddels is het team van tomtrade 4 man sterk. U kunt van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:30 terecht voor reparaties, accessoires en refurbished toestellen.

TomTrade – Professionele reperatieservice voor uw telefoon, tablet of pc.

Vraag nu direct uw reparatie aan

Wat wij voor je kunnen betekenen

Telefoonreperatie-Heiloo-Eo

Reparaties

Het Jonge team van TomTrade zijn gespecialiceerd in telefoon- en tabletreparaties. Wij behandelen uw toestel met de grootse zorg en gebruiken altijd de best verkrijgbare kwaliteit onderdelen. Voordat wij het toestel aan u retourneren zorgen wij er voor dat het nieuwe onderdeel intensief getest is.

Refurbished-Telefoons

Refurbished

TomTrade beschikt doorgaans over een wisselend aanbod van diverse iPhone en Android toestellen. Alle telefoons die wij verkopen zijn uitgebreid getest, worden geleverd met een nieuwe accu en 24 maanden garantie.

Telefoonabbonement-afsluiten-Heiloo

Abbonementen

Bij ons kunt u terecht voor een verlenging of nieuw abonnement van de providers; KPN, Telfort, Hi, T-Mobile, Vodafone, Ben en Tele2. Vaak kunt u een hoop kosten besparen. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.